Sommarblommor


Det här är vad jag kallar 
en sommarbukett!
Hundkex, smörblommor och midsommarblomster!
Buketten i det gamla syltkruset står på sjöstugans altan på landet.
Ha en riktigt skön tisdagskväll!


Kommentarer

 1. Den buketten är bland det somrigaste jag vet. Just i en sånt fint Rörstrands-krus också.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Hej Susanne,
  Jag har precis hittat till din blogg, vad fin den är. Jag gillar speciellt bilderna från ert sommarhus, verkar vara ett riktigt drömställe, vart ligger det någonstans. Vi håller på att leta sommarhus just nu, har du några bra tips? Gärna mer härliga sommarbilder därifrån!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Miss H,
   Jaa, det är svårt att ge så många tips till den som letar efter sommarhus annat än att det är bra att prata med folk och fråga runt. Vi letade jättelänge och svarade på annonser men de ställen vi tittade på var antingen för dyra eller inte så fina. Det här stället hittade vi slutligen för att den som hade tomten råkade höra när min man beklagade sig över hur svårt det var att få tag på en bra tomt. Alla vill ju inte skylta med att de kan tänka sig att sälja så det kan vara idé att sätta upp lappar på ställen som verkar intressanta och att som sagt fråga runt. Det är lite som med Trisslotter, plötsligt händer det! Så kan det gå för er också. Lycka till!!
   Susanne

   Radera
 3. Hej igen Susanne,

  Stort tack för ditt svar, ska helt klart testa lapptipset, då vi är rätt på det klara med var vi vill köpa. Tills vidare har jag din fina bryggbild från inlägget den 8 juni som skrivbordsbakgrund och inspiration på jobbet.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!