Förra årets "julbord"






Ifjol fixade jag ett litet
"julbord"
på landet.




Titta gärna in här om du vill läsa hela inlägget!

Jag kan också passa på att säga några ord om vårt riktiga julbord.
Där finns i regel
två sorters sillar (typ lerpotta- och Västerbottensill),
gravlax (maken gravar) med sås,
cheesecake med kallrökt lax,
skinka som jag ugnsbakat i stekpåse,
köttbullar (brukar göra en större stats till middag någon av dagarna före jul) och
potatislåda (som mamma tar med).
Till kaffet julstjärnor och godis.
That`s it,
och mätta blir vi!
Undra på att jag inte känner någon julstress!

 
Önskar er en skön tisdag!



 

Kommentarer

Vackert och enkelt julbord på landet och alldeles lagomt julbord för magen!
Ha det gott,
Cathrine
I det enkla bor det vackra som Ernst säger... Kraaam Pia