Bästa sortens matlagning






Bästa sortens matlagning 
var den vi ägnade oss åt igår kväll.




Plats: på landet
Tidpunkt: när det passar oss
Tidsåtgång: lång tid eftersom vi tar det lugnt
Förberedelser: kroppsarbete utomhus, i övrigt inte mycket mer än att tända ljus och slå upp lite rött
Klädsel: långkalsonger
Recept: inget
Resultat: enkel god mat i bästa sällskapet.





I veckan blev jag inspirererad av ett inlägg på Insta
med recept på köttfärslimpa och Boursin (detta är inte sponsrat).
Nu fyllde vi köttfärsbiffar istället
och till det ugnsrostade rotsaker med sesamfrön.




Just den här osten hade helt fallit i min glömska
trots att jag borde minnas den.

När jag var på tågluff  med vännen A en gång i tiden
levde vi nämligen på baguette, vitlöksost och rödvin.
Lite överdrivet kanske, för på slutet levde jag av kärlek allena.
Det var nämligen på den luffen jag träffade mannen som nuförtiden står vid min sida
  i köket - och annars med för den delen.








Ha en riktigt skön söndag, vänner!





Kommentarer

Låter härligt alltsammans. Bra tips att fylla färsbiffar med smaksatt ost. Jag har fastnat i fetaost träsket men man kan ju ändra sig. Klädsel långkalsong är en ofta förekommande klädkod här. Kram Pia