Eld




Idag har vi 
eldat 
både ute och inne.

Tidigare i vintras tog vi ner träd för att få bättre utsikt in mot viken 
och idag har vi eldat en del av riset vid strandkanten.


Inspirerad av den reklam som säkert inte undgått er heller
blev det taco-gratäng igår.


Enklaste sätter att tärna en avokado 
är att halvera, skära rutmönster, vända skalet ut och in och sedan skrapa bort köttet.
Pröva om ni inte redan gjort det, det fungerar bra på mango också. 




Nu är vi rosiga och trötta efter att ha släpat ris.
Dusch och efter det lax med fetaosttäcke står på programmet.
Efter det lär vi somna tidigt och Melodifestivalen får nog klara sig utan oss.


God lördagsafton!


Kommentarer

God mat, harmoni och mys som genomströmmar inlägget. Lax är ju sååå gott, här blir det kycklingwook med ris. Kraaam Pia