Överlevnad





Den milda vintern har
har lett till att flera krukväxter har överlevt utomhus....
 

 
.... som den här suckulenten och den lilla revsugan.
 

 
Den uppstammade rosmarinen ser också fin ut
men jag ropar inte Hej ännu för de brukar kunna torka bort senare på året.
 




Även julrosen som stått inne och torkat i tre veckor
piggnade (delvis) till efter att ha fått vatten
och verkar alltså tillhöra överlevarna.
 
 


 
Vad tycker ni om krukan förresten?
Den är en brödpåse från matbutiken.
 
 
 
 
På stranden här nere har det flutit i land ansenliga mängder sjögräs.
Vi kommer säkert att överleva arbetet med att skotta bort allt senare i vår
men någon pass på gymmet kommer inte att behövas efter det.
 



 
Till rekvisiten för överlevnad hör helt klart maten
men såhär på helgerna är den ju också ett nöje.
 




Slow food är vår melodi
så vi har redan börjat med en liten förrätt i form av en sallad (framför Vinterstudion)
med avokado, tomat, frön, vinegrette och
en fetaost som jag värmde i stekpannan så att den blev mild och krämig.
 




 
Vi har planer på en skön kväll,
hoppas det gäller er också!
 
 
 


Kommentarer

Fina bilder i en behaglig gråton och hjälp vad sugen och hungrig jag blev på din goda mat!
Allt gott,
Cathrine