Bästa sortens matlagning
Bästa sortens matlagning
var den vi ägnade oss åt igår kväll.
Plats: på landet
Tidpunkt: när det passar oss
Tidsåtgång: lång tid eftersom vi tar det lugnt
Förberedelser: kroppsarbete utomhus, i övrigt inte mycket mer än att tända ljus och slå upp lite rött
Klädsel: långkalsonger
Recept: inget
Resultat: enkel god mat i bästa sällskapet.
I veckan blev jag inspirererad av ett inlägg på Insta
med recept på köttfärslimpa och Boursin (detta är inte sponsrat).
Nu fyllde vi köttfärsbiffar istället
och till det ugnsrostade rotsaker med sesamfrön.
Just den här osten hade helt fallit i min glömska
trots att jag borde minnas den.
När jag var på tågluff med vännen A en gång i tiden
levde vi nämligen på baguette, vitlöksost och rödvin.
Lite överdrivet kanske, för på slutet levde jag av kärlek allena.
Det var nämligen på den luffen jag träffade mannen som nuförtiden står vid min sida
i köket - och annars med för den delen.
Ha en riktigt skön söndag, vänner!
Kommentarer